Privacy policy

Privacy & Veiligheid

Alle betalingen uitgevoerd via onze website gebeuren met de OGONE Server. Deze server gebruikt het beveiligingsprotocol SSL (Secure Sockets Layer) om de informatie die u zendt en ontvangt te beveiligen. 
Wanneer sites een beveiligingsprotocol gebruiken, worden de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, gecodeerd zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen. 

VERGELIJK dit met andere online winkels en u zal vlug het verschil opmerken!! 

Beveiligde betalingen via de OGONE-server (www.ogone.com): 

 • via de opgave van het type bankkaart (Visa, Mastercard), het nummer van de bankkaart, de vervaldatum ervan en het eventueel cryptogram zichtbaar door de uitdrukkelijke opdracht tot debitering van de rekening van de titularis van deze bankkaart. 
 • via Home Banking (ING Home'Pay, Dexia NetBanking en Dexia Direct Net, KBC Online en CBC Online).
 • via Bancontact/Mistercash voor de klanten van FORTIS, DEXIA en ING.
 • via PayPal. Paypal is een gerenommeerde veilige betalingswijze, mee gegroeid uit het succes van Ebay. Paypal werkt met het account systeem, als u nog geen account hebt kan u deze op een zeer eenvoudige en snelle manier aanmaken.
 • via Ideal heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

 

Veiligheid van de electronische overschrijving van geld.

De transactieprocedures worden uitgevoerd door de leverancier van sterk beveiligde betalingsservices : de vennootschap OGONE - www.ogone.com - met zetel in Brussel.

In de hoedanigheid van expert van beveiligde betalingen garandeert Ogone dat de gevoelige gegevens worden doorverstuurd en opgeslagen volgens de veiligheidsstandaarden en met de hoogste kwaliteit.

 

Werking :

 1. De klant connecteert zich op de website van 2stopandgo.be, selecteert de artikels die hij in zijn "winkelmandje" plaatst en laat weten dat hij een bestelling wil doen.
 2. De klant geeft na zijn registratie zijn levering - en facturatie gegevens door. Het totaal bedrag van de bestelling met alle belastingen en portkosten inbegrepen worden aan de klant getoond. 
 3. Na een samenvattend overzicht van zijn hele bestelling te hebben ontvangen bevestigt de klant zijn wil om over te gaan naar de betalingsmodule. 
 4. De klant wordt via een duidelijke manier doorgestuurd naar de site van Ogone waar hij de betalingsparameters ingeeft (betalingsmethode, home banking, kredietkaartnummer,...) 
 5. De betaling wordt gevraagd aan de betreffende financiële instantie. 
 6. De klant ontvangt het transactieresultaat dat hij kan uitprinten en bewaren als authentiek bewijs. 
 7. 2stopandgo behandelt de bestelling na de automatische verkoop en stuurt het pakket naar de klant. 

 

Wanneer het moment is gekomen om de parameters van de betaling in te geven (stap 2) wordt de klant automatisch doorgestuurd naar de site van Ogone. De uitwisseling van gevoelige informatie zoals het kredietkaartnummer - wordt dus gedaan tussen de klant en Ogone; 2stopandgoheeft er geen enkele kennis van. Dit systeem zorgt er niet enkel voor dat de informatie vertrouwelijk wordt behandeld maar het laat ook toe nieuwe betaalmethoden te gebruiken zonder dat de handelaar de programmatie van zijn site moet veranderen.

Overigens zijn alle transactiekosten voor de rekening van 2stopandgo.

Op het einde van het betaalproces wordt de klant teruggestuurd naar de website van 2stopandgo zodat hij daar nog "na verkoop" activiteiten naar keuze kan uitvoeren .

 

Dit systeem biedt dus alle voordelen voor de betalingen op 2stopandgo.be:

 • De vertrouwelijke informatie wordt beschermd door middel van de SSL- of SET- technologie. Geen enkel gegeven van dit type kan duidelijk over het net passeren. 
 • De vertrouwelijkheid van de betalingsgegevens wordt verzekerd (namelijk de nummers van de kredietkaarten). 
 • De handelaar en de toepassingen van de site van de handelaar kennen het kredietkaartnummer van de aankoper niet. 
 • Elke communicatie tussen de browser van de klant en Ogone e-Commerce wordt gedaan met SSL 128 bits encryptietechnieken. Het is niet mogelijk voor de klant een browser te gebruiken die het gebruik van deze encryptiemethode niet toelaat. Ogone e-commerce beschikt over een certificaat geleverd door Verisign.
 • Ogone e-commerce wordt beschermd door verschillende firewallsystemen en verschillende protocolwijzigingen om zo de toegang tot gegevens of betalingsprocessoren te blokkeren voor ongewenste bezoekers.

 

We hebben deze site zo veilig mogelijk gemaakt. Wanneer u overgaat tot een betaling met OGONE of PAYPAL (= uitwisseling van gegevens) zal onderaan een geel slot tevoorschijn komen, hierop kan u klikken om de beveiliging te controleren. De website die u bekijkt, is dus een sterk beveiligde site.

Ons doel is u te laten winkelen met een terecht gerust gevoel!

 

Ontvangen informatie

 

Alle ontvangen informatie is voor eigen gebruik, voor het correct opstellen van leveringsbon en voor een correcte facturatie, en wordt enkel gebruikt door de firma bisnv.

Onze informatie wordt NOOIT doorgegeven aan derden.

Als u niet inschreef voor een nieuwsbrief zal uw email niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Het verzenden van creditcard nummers en persoonlijke informatie wordt altijd via de beveiligde SSL verbinding gezonden van de OGONE Server.

 

Hebt u nog vragen of opmerkingen stuur dan gerust een mailtje naar info@2stopandgo.be

Wij helpen u graag verder.